Västerås!

Just nu befinner jag mig i Västerås med Amanda H och Norell. :) Vi tog tåget hit tidigt imorse och ska bo hos Amandas bror Simon i hans mysiga etta. Resten av dagen tillbringade vi på stan. Blev lite små shopping och imon blir det mer utav de sen ska vi passa på att träffa Malin och Zaida också! :) Men nu ska vi äta lite god mat och sedan myskväll med lite dipp och gott! 




love youuu




 

 


Amandas place!

myskväll hos Norran! jag, mandy, frida, jennie, jolina, eve och jao. Popcorn och skitsnack. wiiie 

                                          

                                         

                                         

                                         

                                         

GOD JUL!

Alla klappar inslagna och allt är klart! :)  nu drar vi till moster och gänget!  Ha en bra jul allihoppa! 




                                     

livet..



Livet på en rosa madrass.. nej det hade inte varit helt fel just nu! :)
Men ändå tycker jag att julen är jättemysig. Och igår var sötaste Majken förbi och bjöd på lite julsånger. Träffade också Camilla, drog en vända på stan. Hittade en ur snygg tröjja som jag ska upp och köpa idag tror jag :) 
Men nu ska jag fortsätta laga lite mat och sedan göra mig klar för middagen ikväll. 
Puss och kram! 
 


,,,,

Har absolut inte gjort någonting idag känns det som.. Och inte kan eller får jag göra så mycket heller.. Känns som att jag inte har någon ork kvar i varken kropp eller själ. Skola orkar jag inte ens tänka på just nu och träning? de får jag vänta med tills knäet är friskt igen. Kan inte dra någonstans heller, eller träffa mina tjejer eftersom jag inte får gå så mycket på knäet de första dagarna.
Apropå operationen så gick det bara bra. De tog bort en del av bakre menisken som inte hade läkt riktigt från förra operationen, sen hittade de nån vätskefylld blåsa som de tog bort och fixade, var dock lite borta när läkaren kom och berättade vad dom hade gjort för nått, haha. Men skönt iallafall att det äntligen är över, efter flera veckor med nervositet och spännigar. Får hoppas att det var de tredje och sista ingreppet..
Nog om alla tråkigheter, nu är det dags för deppiga mig att kypa ner och slå på en film eller kika om de finns nått kul på tven. Och hoppas på en förhoppningsvis bättre och roligare dag imon.. 

Inte har jag min bumbi som kan hålla mig sällis heller.  
Men ta hand om er allihoppa!  
                                       
Tilda
 

operation

Klart med tv tittande med honey. Nu är det dags för en dusch med den vidriga tvålen Descutan, som ska ta bort allt smuts på kroppen. För imon är det dags för operation.. Vill inte.. Det här får bli det sista alltså. Men vill man att det ska bli bra så får man kämpa! Men det kommer nog gå bra :)
Godnatt på er!


Välkommen hem!



I söndags kom Mandy hem från sin apu på fartyget Rosella. Blev en fika igår på stan sen drog vi vidare till kupolen för att inhandla klart de sista julklapparna. Jättekul att träffa dig igen vännen! Skönt att du är hemma. Och snart är vi tillbaka i Göteborg igen! :D


Mysdag

Idag har jag varit hundvakt hela dagen åt urgulliga Kex. Hur mysigt som hellst. Det behövdes en liten rackare att busa med när jag inte mått så fruktansvärt bra.
Sen har jag pratat med lite folk från klassen och de verkar ha det bra. Tiden går så fort och snart är det dags för mig att bege mig ut på båten. Pratade även med Zaida som förmodligen kommer hit och hälsar på mig på Torsdag till Lördag! Ska bli jättekul att få träffa henne igen, det var ett tag sen!  



  

Nyvaken                                             .. och somnade i mitt knä efter en lång promenad. Gissa om man blir sugen att skaffa sig en hund nu

,



I helgen blev det som sagt jobb och sedan utgång.. igen, haha. Jag, Amanda, Ida och Elin drog ut och tog en drink på s2 efter jobbet! :) Skön avslutning på kvällen efter ett jobbpass! 




                              


                                            


                                    

                                    


                                    

                                    
               
                                                                      

Jobb

Nu har den riktiga vintern äntligen kommit. Snö och några minusgrader! Och nu ska jag ut och ta en promenad, göra mig klar för att dra till jobbet! :) 

Puss




Brunett?

Är så sjukt sugen på att bli brunett, som många har hört mig säga ett antal gånger! ;P  Den enda anledningen till varför jag är så osäker på det, är pga av att det är så svårt att färga tillbaka det som jag har nu! Vill ju vara blond till sommaren igen. Så får gå runt och fortsätta grubbla över hur jag vill göra med de.. 



                            

                             Älskar bilden, längden, lockarna och färgen är så snygg!

                             Foto : Nelly Furtado

Bilder från helgen

Kom just på att jag glömt att lägga in lite bilder från helgen. :) Men det var inte så mycket att se, eftersom dom flesta av bilderna blev suddiga. Men hade iallafall som vanligt en rolig kväll med girlsen!



                             



                             


                           

                           


                                  
                           


RSS 2.0