Kryssning 2010

Jag vet inte hur jag ska sammanfatta helgen så det ska låta då bra om möjligt, men det har varit helt galet kul! En utav de roligaste upplevelser jag gjort i mitt liv faktiskt. Stämningen, ungdomar, sol och fest! Blev en hel del bilder också såklart!  Så nu gäller det att lägga allt det roliga bakom sig och fokusera på skolan igen!


Tack alla för en underbar helg tillsammans!
Mer bilder kommer ni hitta på facebook

Kryssning

Nu köör vi!
Klockan på 06.15 för att sedan ta bussen 07.00 till Stockholm med gänget!

4 days left!

plugg plugg plugg.. mycket nu. Men det är bara att blicka framåt och tänka att vi bara har 14 dagar kvar i skolan.. 14 få dagar!! Helt sjukt. Och så får vi såklart inte glömma lördag, då vi drar på studentkryssning! :D kommer bli galet kul!
Nu ska jag ner i böckerna igen, för att plugga världsreligon..
Hörs
peaceee out!

Skåål

Tror det inte gått en enda helg utan krogen eller drickande sedan vi kom tillbaka hit igen. Så för att inte bryta traditionen så blev det såklart utgång igår också! Riktigt rolig kväll åter igen :)
Öl spel där killarna fick i uppgift av mig att pussa varandra innan de drack :P hahah och det tog emot för en del
haha och vissa körde med en riktig inlevelse
och Alex utmanade Amanda i armbrytning! Och får ju inte glömma och skriva att.... Amanda vann :D
Och jag och Viktor dansade massor, kändes nästan som att man var med i Lets dance när man dansar med honom , han är grymt duktig
pusss babii
Golden!

Grillkväll

Såg att jag glömt svarat på kommentaren från " Fredag" så svaret är att jag solar väldigt mycket solarium och har ganska lätt att bli brun, det går i släkten :p Och tack för att du tycker de, vem du nu är : )
Gårdagen på Öckerö var hel skön! Sol och båt ute på havet kunde inte bli så mycket bättre :) På kvällen blev det en grillkväll sen spontanutgång med killarna, Alex och Jessica och hennes vänner från Värmland. Blev Karisma denna gång och det var riktigt kul fast jag var spik nykter! Träffade en hel del nytt folk vilket alltid är kul :)
Ikväll blir det en myskväll med tjejerna, eller iallafall med Amanda. God mat och en bra film!
Hoppas ni alla får en trevlig helg!
Bilder från gårdagen

Öckerö

Lite morgonbus i väntan på den grymt sega bussen
Klar för att köra båt!
Öckerö tidigt på morgon. Skulle lätt kunna bo där en sommar eller så. Jättemysig ö
Påväg hem. Matilda, Anna och Malin i fönstret haha:P

Grillning
Så kung!

Vi lever dagen som om det vore den sista
<3

Studentmössa!

Idag fick vi äntligen våra efterlängtade studentmössor! :D  och oooh så fina dom var, verkligen annorlunda och coola! Den ser jag fram emot att få ha på mig och det är faktiskt inte långt kvar nu.. Snart har vi bara festen kvar,festen kvar..
Idag hade vi nationella provet men såklart så hann ju inte jag prata om mitt tal, så det blev uppskjutet tills nästa vecka istället. Imorgon väntas en spännande dag ute på Öckerö! Där vi ska få testa på att köra MOB båtar och lite annat. Klockan står på ringning 05.45. Så nu blir det natti för mig
Mössan ser dock mörkare ut än vad den egentligen är. Men den ska vara marinblå iallafall. Och för er som inte vet så fick vi välja blåa mössor eftersom man brukar ha det när man går ut som sjöman

sol!

Solen skiner och sommaren är verkligen påväg! Efter skolan satt jag mig ute och stekte lite med Malin! Nu gäller det att passa på att lägga grunden inför sommaren och studenten, vi som inte ska på någon studentresa utomlands.
Nu måste jag fortsätta plugga på, har muntligt nationellt prov i svenska imorgon och hundra saker till jag måste göra. Blir lite sämre uppdatering nu när det bra kryllar av prov och arbeten hit och dit.
Men ha en fortsatt bra dag alla så hörs vi! :)
Alex, Zaida och Viktor i vårsolen
Lirade lite fotboll
Thomas som " Tokstolle"

Amanda 19 år!

Idag är det Amandas dag, hon fyller nämligen 19 år! :) tiden går verkligen fort. Grattis ännu en gång gumman! :) Dagen började med en promenad till coop forum för lite handling med Amanda, Jakob och Basse. Sedan blev det en glass, den första kulglassen för sommaren faktiskt! :) Och apropå sommaren så kändes det verkligen som att sommaren hade kommit idag, solen sken och det var riktigt varmt! Vad mer kan man begära. Hemma igen blev det lite plugg och lite fotboll ute på parkeringen. Imorgon blir det stan och kolla på studentskor eftersom vi är lediga :)


Onsdag och Fredag

I onsdags  blev det som sagt lite förfest hemma hos Tom med mina tjejer sen drog vi vidare till skrubben och tog en varsin öl! Men det var helt dött, det enda stället som var öppet var skrubben, men jag hade kul med tjejerna vilket är det viktigaste! Och idag är det sista dagen här hemma i Borlänge. Imorgon drar vi, jag och Amanda hem till Göteborg igen. Så ikväll har jag blivit utbjuden av Toms päron på lite middag :) sen drar jag nog och träffar tjejerna och säger hejdå.
Nu ska jag fortsätta plugga lite sen umgås med mamma lite!
Bilder från onsdagskvällen
<3
"Nya vänner är som nya skor, man går bäst med de gamla"

Atlantum

Träningen var skön, äntligen fick man köra slut på kroppen och bränna bort lite extra kalorier som man stoppat i sig under påsken, det behövdes, haha. Köpte nämligen ett tio kort igår på atlantum som jag kan träna på nu när jag är hemma. Igår blev det även en fika med Jennie sen kom även Camilla och Jenny förbi. På kvällen efter träningen blev det en mysig film med Tom. Men såklart så ska jag alltid somna precis i slutet av filmen, så det får bli att se klart på den idag tror jag :P
Men nu ska jag till mormor på god lunch och ikväll blir det lite party med mina tjejer :) och krogen förhoppningsvis!
Ha en bra dag mina fina.

/ Tilda

. .

Filmen var sjukt bra, det blev Edge of darkness och kan säga att den är värt att se! Väldigt spännande. Efter bion drog vi tjejer till Toms lägenheten och snackade lite skit. Morgondagen blir att röja undan lite plugg och träffa Jennie och eventuellt Sofie, det var års sen jag träffade henne kändes det som..  Kvällen återstår att se, kanske gym med Tom :)
Hahah vi hittade plötsligt en inbyggd kamera i min dator, det var roligt ;P ( såhär kul har vi mitt i natten)
Höhö, Godnatt från mig och Tom!

Monday

Sitter hos älskling med grabbarna som kom på lite besök. Ikväll blir det bio med lite brudar! Myspys! Helgen har varit super. Har tillbringat med familj och släkt. Nu ska jag göra mig iordning sedan dra ner till bion.  :)
Tjao

RSS 2.0