Dagen i kort

Härlig dag! Jobb, gymmet och nu tjejkväll hos Norell!

Hey ho let's go!

Jobb 8- 15.30 idag, fick stänga idag på min avdelning, vilket var kul! Alltid roligt med lite mer ansvar sådär. Efter jobbet åkte jag hem till gulleplutten på fika ocg mys. Efter de kupolen med mamma. Köpte mig en nyårsklänning redan! Frågan är bara om jag är hundra på att jag vill ha den till nyår. Men den var inte alls dyr så den fick följa med mig hem ändå! Imorgon väntas jobb igen, slutar tidigare och ska nog träffa Amanda en sväng efter träningen.
Nu blir det sängen för mig
Godnatt på er!




sugen på mörkt hår igen, det är ju så snyggt.

Måndag

Ledig idag pga ögat. Sitter hemma hos Mandis nu, ska dra in till kupolen en sväng och kika lite innan lönen kommer och man kan börja shoppa igen! Får se vad kvällen har att erbjuda. Sugen på att träna, känner mig lite piggare från förkylningen nu iallafall.

Nu ska vi röra på oss, hörs kanske senare :)




har lyssnat på rihannas nya album som hon precis släppt. Hon är nog den snyggaste och bästa sångaren som finns alltså!


Fredag

Här kommer lite bilder från fredagen när tjejerna var hos mig på spakväll. Hann med några bilder iallafall!
Amanda var den modige som sprang ut och rullade sig i snön, haha!
Toppenkväll!

tur i oturen

Ögon är inte att leka med.. Blev en tidig kväll för mig ändå igår, kände av mitt vänstra öga hela dagen igår men tänkte inte så mycket på det. När jag kom till Amanda blev det bara värre och värre och till slut kunde jag inte ens öppna mitt öga, knappt mitt andra öga heller för det gjorde så sjukt ont. Så tjejerna fick skjutsa hem mig med bilen så jag fick hemoch vila och spruta in äcklig salva i ögat som jag fick av Amanda. Tack tjejer för att ni ställde upp som alltid, haha kände mig lite som en gammal tant där ett tag när jag knappt hitta mina glasögon som var på huvudet! Idag känns det bättre iallafall, får se om vi får lov att åka in med de eller om jag kan få slippa det. Vill blir frisk från förkylningen och allt nu.. nu får det räcka! Dagen idag blir nog lugn, vila och ta igen sig så man kan gå till jobbet imorgon.
Hoppas ni haft en toppen helg! :) Nu blir det städning i rummet
Puss






Lyckad kväll

Gårdagen blev väldigt lyckad! Tack tjejer för de fina presenterna, ni är för söta. Idag har jag haft en mysdag och nu drar jag till Amanda!
Puss

Dags för spa kväll

Nyss hemkommen från affären. Nu ska jag ta och förbereda inför ikväll. Ska försöka mig på en hemmagjord ansiktsmask haha, får se hur det blir. Har bjudit hem tjejerna mina på spa/ bastukväll eftersom jag fyllt år. Får hoppas på en lyckad kväll! :)
Ha en trevlig helg alla!
puss Tilda

Expect the best, be prepeared for the worst, fuck what others think, and do your own thing

Ändrade planer, hoppade träningen pga förkylningen som sitter kvar och tröttheten.  Var mycket skönare att slappa i soffan idag.. Tog sen en sväng förbi Amandis på lite fika och skitsnack. Och som vanligt kommer vi alltid in på våra drömmar och framtidsplaner, wiiie det bara kliar i fingrarna av pirr!
Nu ska jag somna med ett leende på läpparna!
Sweet dremas




finaste blommorna som jag fick av finaste personen

15.57

Hola!
Födelsedagen var super igår, fick mycket fint! Nu ska jag ta en powernap och sedan dra iväg på träning med Jennie!

Training

Hej på er!
Idag efter jobbet tog jag mig hem, packade väskan och fick skjuts av Amanda in till Friskis för att gymma! Efter träningen drog jag till Jones. Blir tidigt i säng ikväll känner jag, är trött och slut. Och imorgon är det ingen vcanlig dag, utan min dag :D 19 hela fyller jag! Sjukt att man fyller igen. Några från släkten kommer på lite fika imorgon, blir nog lugnt och lite mys på kvällen!
Nu ska jag dejta sängen!
Sov gott alla

Förra årets födelsedagsfest var toppen! Och årets kommer bli minst lika roligt
<3

fotbollsgalan

nyss hemkommen från Sandra där vi tjejer samalades för att kika på fotbollsgalan. Zlatan fick sin guldboll och jag nöjde mig med att få träffa mina fina guldbollar. Ni gör mig alltid lika glad tjejer! <3
Nu blir det sängen, jobb imorgon igen!
Godnatt

söndagsmys

Tillbringat kvällen på relaxen, kom precis innanför dörren då Amanda och Camilla redan var hos mig. Så det blir lite mys framför tv:n tillsammans

Scavanger hunt med brudarna!

Härlig kväll igår med tjejerna. Hemmamys och middag hos Jolina. Vi blev sugna på att göra något efter ett tag och fick då för oss att köra scavanger hunt. Vi delade upp oss i två lag med två bilar, skrev upp uppdrag som vi skulle försöka klara på en timme. Den som hade klarat alla uppdrag och kom först i mål vann, och det blev såklart mitt lag ;) haha. Mot natten när de flesta hade dragit hem satt jag, camilla, Carro och Jolina kvar på natt te. Riktigt mysigt. Idag blir det väl som vanligt, en lugn och skön söndag. Får se vad som händer.
Hoppas ni haft en bra helg! Hörs kanske lite senare

Loveli Friday

Gårdagen var urmysig hos moster min. Hon hade ordnat en pysselkväll med god mat för lite folk. Det kom dit en tjej som berättade en hel del om pyssel osv. Fick med oss några fina julkort hem som vi fick göra!
Idag har jag varit soffliggare hela dagen, dunderförkyld. Ska ligga kvar ett tag till innan Amanda kommer hit. Ikväll blir det mys hos Camilla, kika idol och så får vi se vad som händer. Orkar inte skriva mer om dagen eftersom jag inte gjort nått mer. Får hoppas på att förkylningen släpper lite tills imorgon!
Ha en bra fredagskväll och ta hand om er:)

vet du varför fiskarna simmar i havet? För att de inte kan gå

Hej på er
Har haft en bra dag idag och första snön har kommit, kul! Jobb till 15.00 mötte upp brudarna: Jennie, Amanda Ö och Camilla på en fika vid wayenes, Norell stackarn fick stanna hemma eftersom hon kände sig krasslig. Börjar känna jag med att man börjar bli krasslig, ont i hals och kropp. Så därför stod jag över träningen idag också. Tog en tur förbi brorsan istället på lite mat och skitsnack!  Imorgon är det jobb igen och nya tag!
puss

It's the little things that makes life big

Har tillbringat hela min söndag med min underbaring. Fick en födelsedagspresent i förskott. En utflykt till Tällberg till Gyllene Hornet på supergod lunch och mysigt bad, superhärligt verkligen! Hann med och se den fina utsikten också på hemvägen. Gårdagen var också bra. Blev en del vin i Alexandras nya lya med lite brudar och drog vidare till s2, där det droppade in en hel del mot slutet! Nu ska jag kolla igenom bilderna från helgen och försöka hinna lägga upp imorgon, för nu ska jag bädda ner mig i sängen!
Godnatt på er
/ Tilda

freeeedag

Skön dag idag på jobbet med barnen, vi tjuvstartade helgen redan på förmiddagen med glass och film! Ikväll ska jag mysa med min skrutt hela kvällen! Efterlängtat
Trevlig helg alla fina!

I'm happy to know you

Blev en lång powernap efter jobbet tills mamma slutade. Spenderat eftermiddagen med henne på kupolen, behövde ett par nya träningsskor och ett par stövlar, som blev en av mina födelsedagspresenter. Sjukt att jag snart fyller år, känns inte som att vi är inne i november månad redan.. Men jag klagar inte!Älskar presenter.  Nu blir det tv:n och så kommer nog Mandis förbi en sväng efter träningen.
Puss
Tilda

NIKE WMNS AIR MAX TRAINER ESSENTIAL BLACK / WHITE

mina nya favoriter!

trött tjej

En dag med full fart! Jobb till halv 4, cyklade hem i spöregnet, drog på träning och nu ligger jag i soffan. Är helt slut så ikväll skippade jag bion med mina tjejer och har myst ner i soffan med mamma framför Berg flyttar in!
Tidigt i säng och upp igen till en till fartfylld dag med kidsen.

hey

"Hey boy I really wanna see if you can go downtown with a girl like me 
Hey boy, I really wanna be with you 
Cause you just my type 
I need a boy to take it over


so...

Sorry för dålig uppdatering. Helgen var iallafall super! Myspys med tjejerna i villa paradiset och firade Amanda, plus utgång på etage där Bingo Rimer var och festade lite, vilken lirare! Och lördagen tillbringades med Petronella och gamla hr klassen. Blev bjudna på trerättersmiddag tillsammans med många roliga lekar och goda drinkar.
Nu är man tillbaka till vardagen igen, jobb hela veckan vilket är jätteroligt! Imorgon ska jag på utflykt med de stora barnen på dagiset, ska bli kul! Och för er som inte vet så har jag börjat jobba på dagis.
Nu ska jag byta om till träningskläderna och dra iväg och gymma med Amanda, här ska det svettas!
Ha en bra kväll alla.
puss




RSS 2.0