Blääe

Man mår som man förtjänat efter helgens bravader.. Men kul har vi haft fast det gick lite snett till i fredags, haha inga kommentarer. Sån tur va löste sig allting! :) I fredags blev det krogen med alla och igår hemmafest med lite nya ansikten, trevligt! Därimot är min kamera helt spårlöst försvunnen vilket är skit kasst. Så inga bilder blir det från helgen, får se om jag snor nån från Mandas kamera kanske.

Idaghar dagen varit sjukt seg.. Det ända bra jag gjort idag är nog att jag städat och klippt Victor, haha. Och nu ska jag ner och slöa lite framför tv;n med de andra sedan hoppa i sängen! :)

Puss

/ Tilda





God middag med tjejerna!




Grabbarna! hahah alla ser lika borta ut :P







wiiie <3


Onsdag - Shopping

Eter skolan drog vi ner till stan för lite shopping med girlsen! Jag hittade en jättefin aprikos färgad tunika med volang och även en kortare större tröjja med ett ankartryck på bröstet! As snygg. Frida och Amanda hittade även lite plagg. Men det är ju inte så svårt eftersom det finns affärer överallt här! Love it

Imorgon börjar vi 12, vilket innebär sovmogon! Men ska ta och lägga mig i tid för en gångs skull ;p haha så jag kan sova ut.

Nu väntar duschen! 




                          


                            8 månader idag <3 Älskar dig min sötnos! ses snart  

Monday

Helgen har varit super här på Lillhagen! :)  Blev lite mysdricka på fredagen och party på lördagen, dock inge krog. Men det blir till helgen!  Och idag hade vi första skoldagen. Började dagen med ett praktiskt prov där jag måste tillägga att jag och Carro vann för att vi gjorde snyggast matupplägg ;D wiie! Nu ska jag ta en liten tupplur och sedan försöka mig på svenska rapporten. Nu känner man att skolan har börjat igen..  

Have a nice day! :)

/ Tilda 




                                                            Lite pic från i fredags och lördags! :) 



          
                           

                               Jag och min Manda - panda! 



                         

                          Carro och Jakob 



                        
                          

                        

                       Jag och Ola försökör på en liknande pussmun! hahah 

                     
                     


                     Oskar utmanade Tim i armbrytning! 

                    

                    

                     Öl brudarna ;D


                   


Göteborg!!

Två timmar kvar, sen är man framme i Göteborg! :D Ska bli så kul att träffa klassen igen! Resan har dock varit lite jobbig. Först var tåget lite försenat från Borlänge och vi fick vänta en hel del under resans gång eftersom vi fick lov att stanna och vänta in andra tåg som skulle förbi. Väl framme i Örebro fick vi först byta spår, sedan såg jag att det skulle dröjja mer än en timme innan näta tåg skulle komma. Sån tur var, träffade jag ett par som tyckte så synd om mig, när jag skulle pulsa i snön med väskor åt både höger och vänster. De var så snälla att de hjälpte mig med min packning. Det var jättetrevliga och vi satt och pratade hela tiden i väntan på att tåget skulle komma :) Det var kul med lite besök! Och det roliga var att både dom och jag kom från Borlänge! haha, världen är bra liten..

Sitter nu och pratar med Zaida och det ryktas om en hemmafest på Lillhagen ikväll! :D det ser vi fram emot! Nu ska jag vila lite innan Amanda kommmer och möter mig på station. :)

/ Tilda

Torsdag

Torsdag idag, vilket innebär sista dagen i Borlänge! 08.00 går tåget till Göteborg imorgon bitti! :D Det har varit två intensiva veckor här hemma som bara har sprungit iväg. För det mesta har jag hjälpt till med Toms lägenhet. Har även hunnit träffat en del. Igår blev det en mysdag med Elin, lagade god mat och bara umgicks. I tisdags blev det en shoppingdag med Susanna! Och idag hade jag tänkt träffa min kära brudar, men såklart ska dom jobba kväll idag i skolan, så får se om vi hinner med någon middag tillsammans innan jag åker igen.
Nu ska jag fortsätta göra det tråkigast som finns... PACKA! blääe. Är redan uppe i 3 väskor.. Tur att Amanda  kommer och möter mig i Göteborg på stationen, haha! Hon får vara min bärhjälp! ;D 

Känns lite jobbigt nu att lämna alla igen, framförallt min Tom. Men jag och Amanda åker hem igen på lite besök på påsklovet! :)  en månad, sen är man hemma igen.  
Nej nu måste jag fortsätta med packningen, annars blir det aldrig av!

/ Tilda
                                               

Hola guapas!

Tisdag idag och mer snö, inget speciellt planerat idag faktiskt mer än att ta en promenad till mormor på lite fika, skönt. Träningen blev inställd pga av huvudvärk! Gårdagen blev en Camilla och Tilda dag, sedan filmmys med Tom och Koffe. :)
Nu blir det att klä på sig lite kläder, ta mig nått att äta och gå ut och pulsa i busvädret!
Ha en bra dag alla! :)

/ Tilda 



    Glömde såklart  gratulera våran Evelina igår som fyllde 19 år! :D Men grattis i efterskott EvePeve! :D


                                           

The last day

Sitter i hytten med väskor i halva rummet.. Sista dagen idag här på Finclipper. Känns overkligt att få åka hem och att få komma i land igen. Fem veckor är inte så lång tid, men att vara ute på en båt i fem veckor är ett tag. Men jag har haft super kul här! Trodde aldrig att jag skulle varit ute på ett fartyg, när jag själv varit rädd för stora båtar. Trodde inte heller att jag skulle kunna klara av att flytta till en storstad, som jag alltid gillat men trott att jag inte varit mogen för än. Men jag är så glad att jag tog steget och sökte till Göteborg förra året. Annars hade jag aldrig fått uppleva en sån här rolig grej! :) Och nu längtar jag som bara den till Göteborg och till alla i klassen! :D ska bli så sjukt kul att få träffa alla igen! Men först och främst ska jag hem till Borlänge och inreda den nya lägenheten och träffa mina tjejer lite! Längtar :D 

 Gårdagen annars började med massa tokheter och slutade likaså. Blev döpt för första gången i en findisk av en präst vid namn Hampus.. Haha jag trodde att jag skulle komma undan den här gången men icke! ;P och dum som jag är tänkte jag mig inte för och gick ner till köket för att jobba. Hade egentligen slutat för dagen men Hampus sa att jag skulle ner och storstäda med han i findisken. Så jag klär på mig oömma kläder som jag blev tillsagd att ha. Går ner och ser alla i köket stå och titta ner i marken med en musik som låter som om de skulle varit begravning. Till en början tänkte jag om det hade hänt nått eftersom alla såg så ledsna ut. Sen slog de mig att jag blivit lurad. Har nog aldrig skratta så mycket som förr! In kommer prästen ( hampus) med ett vitt lakan över hela kroppen, med en bibel i handen. Där står jag i mitten, prästen mitt emot och alla andra runt om. Han står och läser en dikt ut boken och tar sedan tag i mig och lägger mig i findisken, fast jag gör motstånd lyckas han få i mig där :P Blir äggad och döpt med en skopa vatten blandat med lite skum och säkerligen matrester! Hahaha så sjuka att ens komma på iden! Då var man väl bara förbannad men samtidigt full i skratt för att jag gick på de. Och tycker jag bara de är ännu roligare :P
Nu ska jag ner och vänta tills mamma, pappa och Tom kommer :) 
 / Tilda


RSS 2.0