Höst!

Sitter ihopkrypen i soffan med min underbara filt, mamma och ett duntäcke runt om mig, tillsammans med en kopp kanel te och tittar på fångarna på fortet! Nu är verkligen hösten här, love it!
Imorse hade jag körlektion igen, gick bra fast jag tog fel på tiden och kom dit en timme tidigare! haha klantig man är ibland. Men snälla som dom var fick jag köra lite ändå. Efter de drog jag till gymet sen träffade jag Elin. Och nu på kvällen kom Amanda och hämta mig för att sedan möta upp Tim och Jakob på Waynes för att planera resan till Göteborg osv. Längtar som en tok till nästa helg! Och jag och Amanda ska lyxa till det extra mycket med att bo på hotell precis i stan. Great!
Nu ska jag dejta kudden och upp tidigt imon igen för andra körlektionen denna vecka!
Godnatt på er
min och amanadas goda cuppuccino med söta mönster!

worlds greatest

Hej på er!
Helgen har varit superbra! Fredagen var lugn och skön medans lördagen var mindre lugn, haha! Blev som sagt förfest hos Jolina sedan S2! Slutet av kvällen slutade med tjafs och onödiga diskussioner, men jag är ärligt talat glad ändå. Jag har ju mina underbara tjejor som aldrig skulle kunna svika mig och det är jag så otroligt glad och tacksam för.
Idag har jag haft en heldag med min Jennie. Åkte till falun och kikade lite, lunchade och snackade en del. Och nu ska jag ta en cykeltur till Eve för att träffa tjejerna, blir en film sa Amanda :)

worlds greatest - ni är bäst tjejer

Skrattretande

svin, är det enda jag kan säga just nu
Ska ut och klippa gräset nu, dunka musik och rensa de förbannade tankarna

Födelsedagsparty!

Brorsan var här nyss och hälsade på, alltid lika kul att träffa han och snacka lite skit. Han fixade ett teoriprogram till mig också,  så nu jävlar kan jag sitta och plugga hemma om dagarna!
Sitter och fixar fransk manikyr, ansiktsmask i ansiktet och fötterna i varmt fotbad. Snart bär det in i duschen, göra mig klar och sen fixa blomma med Camillis tills Jolinas födelsedagsparty ikväll! Ska bli så kul!
Nu kööör vi




Jag och Jolina i somras på fest hos mig. Grattis i förskott stumpan!

..

Som sagt, bloggen har varit död ett bra tag nu, så nu är det väl dags att börja igen känner jag! Det har hänt mycket nu sen jag tog studenten i Göteborg och Turkietresan. Gått i både med och motgångar. Resan var kanon och jag kunde verkligen inte få en bättre studentpresent. Sommaren för övrigt har varit kanon, synd bara att man jobbat bort hela sommaren. Men det är väl bara att säga välkommen in i vuxenlivet..  Och även till hösten!



allt som gick förlorat

Livet har sina goda stunder. Och stunderna med dig har varit den bästa tiden det senaste året. Du gjorde mig till den lyckligaste tjejen i världen, du gjorde mig till en ängel som gick svävandes på molnen då jag insåg att jag hade träffat världens bästa kille..

Men som i sagorna så slutar det inte alltid lyckligt och det gjorde det inte  för oss heller .. Man får helt enkelt bita ihop och gå vidare fast hjärtat brustit i tusen olika delar. Men tiden läker alla sår, fast man ej kan tro det, och bitarna kommer så småningom falla på plats sakta men säkert. Jag kommer aldrig glömma dig och du kommer alltid finnas där för mig, precis som jag fanns där för dig. Tack för allt de fina med oss.

Nu ska jag leva och förverkliga mina drömmar..

 

 

 

all this memories

Im gonna miss you like crazy ..

 

 

 


Fredag!

Har sovit som en liten prinsessa inatt, Nn blir det en morgon promenad för att mjukgöra mina stela muskler och få igång blodcirkulationen! sen ta en varm dusch och vid 2 kommer Amandorna och hämtar upp mig för en tripp in till kupolen!
Hörs :)

1 körningen

Körningen imorse gick superbra! över förväntan. Var förbi hos mormor efter körlektionen och sa hej,  sedan vidare till sjukhuset. Mina flickor var här nyss på lite tjejmys framför tvn med skitsnack och amandas goda chips och dipp som hon hade med sig, haha. Imorgon bär det av till kupolen för att handla present till Jollan som ska ha födesedagsfest på lördag, vilket innebär utgång! Partyyy

Nu blir det en film i sängen tills jag somnar gott! En dag imorgon också.
Puss och Godnatt på er!

Shopping

Vaknade över Amandas sms imorse vid 11 tiden, gick upp och gjorde lite brunch och drog in till stan för att möta upp Tim på körskolan. Satt där i över tre timmar, skön start! Och imorgon har jag min första körlektion, nervöööst men det kommer nog gå bra hoppas jag! Efter pluggandet mötte jag upp Amanda och gick på kupolen tillsammans. Hittade faktiskt mina drömskor som jag letade efter hela förra hösten/ vintern i Göteborg men lyckades aldrig hitta dem. Men där stod dom, så jag tog dom direkt! Hittade även en militärgrön höstjacka och döskalle sjal som jag också letat efter! Nu längtar jag faktiskt till hösten, samtidigt som jag vill ha kvar sommaren.
Nu blir det godnatt för mig eftersom klockan ringer tidigt imorgon bitti till körskolan. Give me good luck! :)





bild på mig från Turkiet resan

home sweet home..

min egna säng, mammas goda mat, mitt saknade rum, träffa mina underbara tjejer igen..  Nu är jag hemma!
Nyss pratat med min vän Zaida i över 2 timmar på telefonen, det var allt för längesen vi snackade så vi hade en hel del att prata ut om.. Kom hem vid 11 snåret idag från båten. Med en rejäl huvudverk och bakis som man var efter min avskedsfest igår, tog jag en varm dusch och hoppade i bädden direkt, och det var det härligaste jag gjort på länge.. Att få sova ut i sin egna härliga säng och veta att man inte behöver ställa klockan för att gå upp och jobba.
Imorgon ska jag sova ut, pallra mig till körskolan och sjukhuset sedan träffa mina Amandor för att planera lite inför utomlandsresa om det nu blir av, och boka tågbiljett till Götet!
Channing Tatum - Huur snygg är inte han?! En av de snyggaste jag sett tror jag

RSS 2.0