Göteborg - Borlänge

Sista dagen i skolan imorgon sedan hem för att hämta väskorna och sedan dra till tåget påväg hem till Borlänge! :) ska bli så kul att komma hem efter att pratat med många som saknar en där hemma. Blir som sagt en kort dag i skolan med två lektioner.
Fick även reda på idag att några av killarna fixat en studentresa till oss i klassen som projektarbete på en två dagars kryssning den 24 april på en båt fullt med endast ungdommar! Vilket ös det kommer bli! :D  Superkul!

Nu är packningen klar så nu hoppar datorn i väskan och jag i säng!

Godnatt :)





Det är så tråkigt när bloggen ser vit ut med endast massa text, så slänger
in en bild från sommaren som man aldrig får nog av! Peace and love 09, Jag och Mandy! :) <3

Thomas 19 år!

Tisdag idag och Thomas fyllde 19 år! Det firade vi med lite maränsviss som han bjöd oss alla i huset på :) gott! Skulle även bli en krogenrunda men pengarna tog emot så vi tjejer stannade hemma istället, jag och Alex städade hela övervåningen! I morgon är det onsdag och är även ledig från skolan vilket innebär en låååång sovmorgon, måste sova igen alla de timmar jag missat, skönt. Dagen imorgon kommer ägnas åt att packa och plugga lite, sen till Sportlife för att träna och även bränna på lite färg på kroppen med Mandy! Sedan stan för att kika lite :) 
Imorgon åker Ola hem och Zaida åkte idag. Känns lite tråkigt att alla skiljs igen, även fast det bara gäller en vecka, men ändå känns det tråkigt, eftersom vi alltid är med varandra, men ska bli grymt skönt att komma hem ett tag! :) till mina underbara vänner och familj, även Tom såklart   

Nu ska jag faktiskt ta och krypa ner i sängen i mitt nystädade rum som doftar så gott! hihi

Godnatt på er alla! 



 
Grattis igen vännen! 


partii

Riktigt härlig kväll igår som började på Öckerö hos Carro! :) Sedan drog jag, Amanda ochh Zaida vidare till stan för att möta upp resten av Lillhagsgänget och drog till Golden! Väl inne där blev det återigen Champagne, den här gången några fler flaskor, haha så mycket Chamagne som det blivit i helgen, har eller kommer jag nog aldrig dricka i mitt liv :D men kul var det! Härligt gäng från Umeå

Imorgon är det dags för skola igen.. Men denna vecka är inte som alla andra, eftersom vi bara går till torsdag och går på påsklov, vilket innebär att jag åker hem till Borlänge till mina nära och kära och hälsar på! :) Ska bli så kuul och skönt med lite ledighet.







Haha kakmonstret ;) Men supergoda muffinsar som Johanna bakat


Golden!




FRedag

ojojo vilken kväll igår.. Blev hemmafest sen krogen där en av Tomas kompisar bjöd på 2 flaskor med Champange! Riktig kul kväll men rätt så tidig kväll för att vara oss, eller mig haha :P
Ikväll kör vi ikväll igen, då bär det av till Öckerö för att fira Carro som fyllt 19 år! Och temat för kvällen är svenska holleywodfruar.
Men nu blir det en pizza med Amanda och en kall dusch så man blir mönniska igen!
Have a nice day everybody!



vår söta påskkärring Ola


Räämmzz



Hahah ja vad ska man säga :P Jonas och Oskar..



Denise och Magnus :)



Magnu och jag



Tim och Ramzi ville klä upp sig lite extra igår eftersom det är sista gången vi festar tillsammans innan påsk! Stiliga pojkar



Shotrace!










Stan

Idag blev det en heldag på stan. Blev en god kycklingsallad på paprika och lite shopping. Och jag som inte skulle shoppa hittade såklart en tunika och en ur söt vanlig vit klänning med spets broderi på! Men det var billiga och fick båda under 300 kr vilket var super!
Nu sitter jag och Frida inne vid Amanda och sschillar lite, haha jag och Amanda har börjat betonat alla ord med ett ss ljud i början, hahah kul men drygt att höra på säkert!

Nu ska jag kika på lite tatueringar.  
Ha en trevlig kväll alla! :)

PAPRIKA




Ljusgul tunika från Hm!



Enkel Klänning med spets. Också från Hm :)

Fredagsmys

Det blev ingen krog för oss tjejer, killarna fick dra in själva så vi tjejer har haft det mysigt här hemma med middag och tv tittande. Och nu är det skräckfilmskväll som jag hatar.. Men ska föröska kolla på den och se vad det är för äckligt.. Jag hatar verkligen skräckfilmer men ska krypa ner mig mitt bland alla så kanske jag känner mig lite tryggare, haha! Det återstår att se. Hoppas alla får en trevlig helg!
Imorgon blir det stan och lunch på Paprika, vårat favoriställe. Mm love it!

Puss!  


Veckan

Vecka har bestått mestadels utav plugg och har inte ens haft en tanke på att skriva i bloggen, men lovar attde kommer bli ändring så fort de blir lite lugnare i skolan.. I går var vi på sjöfartmyseet där en kvinna pratade om hur det var förr ute på havet och bla hur kvinnorna hade det då. Det var väldigt inressant att höra att det inte alls var lika lätt att få jobb på en båt då som idag. Igår tränade vi som vanligt och kvällen bestod utav plugg som idag. Prov i brand imorgon..   Och på kvällen trädgården på kvällen. Det ser vi fram emot! :)

Nu blir det en varm dusch så jag kanske blir pigg igen och kanske får ork att fortsätta plugga..





Slängde in en bild som påminner om sommaren och värmen som jag längtar som en tok till! Och såklart på min vän Jennie som jag bla kommer få träffa snart också!  <3





..

Idag blev det att säga hejdå, vilket är det jobbigaste som finns. Att stå där och se han åka iväg med tåget och veta att man inte kommer kunna träffas på ett tag.. det är jobbigare än vad man tror.Men sån tur är kommer jag ju hem till påsk på besök vilket bara är ca 3 veckor kvar! Tog en fika på mitt favoritställe Soho innan tåget gick. Sedan blev det hem och vila och nu är det väl bara att sätta igång med lite plugg igen..  och hoppas på att min förkylning ska släppa nångång.

Nu ska jag ner till Amanda och snacka lite skit.
Hoppas alla haft en bra helg! :)

SOho

  

Tack älskling för en superhärlig helg med dig! Du är bara för bäst <3


Fredag, Lördag, Söndag

Helgen har nog varit den mysigaste på länge. I fredags kom min älskling hit på besök över helgen. Så i fredags drog jag Malin och Amanda ner på stan och tog en varsin öl medans jag väntade på Tom som skulle komma med tåget. Sedan satt vi kvar där ett tag när killarna kom och hade allmänt trevligt! 

Igår blev det en hel dag på stan med god mat och lite shopping! Jag fick en jättefin tröja och Tom shoppade en hel del också. På kvällen blev det mys framför melodifestivalen med en varsin pizza, haha! 

Fredagens bilder på The Goldens days!





 





Hel nice kväll med gänget!




Tisdag

Sitter i rummet och har precis kikat på Dating in the dark med Amanda. Det har blivit vårat nya program som vi kommer följa varje tisdag;D haha!
Idag mår jag bättre än igår, halsen krånglar bara men gymade idag med tjejerna innan plugget vilket var jätteskönt! Sedan blev det stan med Frida för att kika lite och jag hittade huuur mycket som hellst! Bla en klänning som jag bara måste ha! Får se bara om ekonomin räcker till det. :)
Nu ska vi se en film som jag velat se länge.. This is it med Mikael Jaksson..! Hoppas den är så bra som alla säger.
 puss

/ Tilda



Helgen..

Helgen har gått alldeles för fort! Men rolig har den varit. I fredags blev det utgång. Hahah började med fest här och när vi är påväg till krogen drar alla till bussen förtom jag, Zaida, Robin, Tim och Thomas  som får skjts av Robin. När vi väl är framme vid stan får vi för oss att dra in på ett ställe bredvid Bryggeriet. När vi väl kommer in där och har betalat över 170 spänn för inträde och garderob, inser vi att vi kommit helt fel. Stället var typ för rikemansbarn och stekare, haha och det var hur dött som hellst. Bara folk som gick runt och mingla och trodde de var nått. Så efter ca 20 min går vi ut och tar ut pengar igen för att sedan dra in till dom andra på bryggeriet istället. Och där inne var det  mycket roligare! :)Blev en  hellyckad kväll med gänget, eller familjen som vi har börjat sagt nu :P
 Och Igår blev det en mystjejkväll inne vid mig. Kikade på melodifestivalen. Jag fick förfrågan att klippa en mer frisyr på Viktor så de gjorde jag. Och jag tror nästan att jag ska bli frisör när jag blir stor! Det är ju rikitgt roligt, hellst när resultatet blir bra.  Och appropå inget så har min kamera kommit fram! :D Sjukt, men nån här inne i huset har försökt snott den och sedan tagit fram den när jag sa att jag skulle polisanmäla.. Känns ju inte så kul precis att ha en tjuv i huset. Men men.. Tur att min och de andras kameror och telefoner kom tillbaks! Nu ska jag ringa min älskling.
Puss

/ Tilda

Lite bilder som jag hittade på kameran sen förra helgen!  



Jag och Jooonis







Varsegod Thomas! Här får du efter alla fina bilder du tog på mig denna kväll :) Snygging, haha



<3

Brownie!

Tro det eller ej men jag har blivit brunett!! :D Efter flera månaders fundering har jag äntligen vågat! :D och blev supernöjd! Tack Amanda för hjälpen! :) 



wiiie 



Nu ska jag läsa igenom fartygstekniken inför muntliga redovisningen imorgon sen ta en kopp te med Frida!  
Chiaaao
   

Grattiiis!


Först och främst vill jag skriva och gratulera min bästa Camillis som fyller 19 hela idag! Grattis gumman :D Hoppas du har haft en bra födelsedag med många presenter ;D Kommer hem och firar dig sen!

Hade två lektioner idag, projektarbete och samhälskunskap. Efter de drog vi ner på stan med Malin, Zaida och Carro! :) kikade mest i affärena och Malin fixade lite ärenden. Annars så flyter det på här :) men de flesta i huset börjar bli lite krassliga. Både Frida och Amanda var hemma från skolan idag, stackare! Och jag börjar också känna av lite i halsen och bröstet. Därför ska jag ta en kopp te nu sen börja plugga lite idrott om jag orkar.
Hoppas ni håller er friska där hemma :) saknar er men snart är jag hemma och hälsar på igen! :)

Take care!

/ Tilda
 




    

                                                     <3



 

RSS 2.0