Party!

Hej på er!
Gårdagen var grymt rolig med brudarna! Bilder kommer upp imorgon. Nu laddar vi om för ytterligare en lika rolig födelsedagsfest för Petronella!
Ses i dimman

Amanda 19 år!

Igår fyllde bästa Amanda 19 år! Det ska vi fira ikväll med tjejerna och utgång till etage!
Today:
Städa
Kupolen med Norran
Hämta ut körkortet
Fixa inför kvällen
Fira våran Amanda i villa paradiset
bubbla och mysa
på med klackarna och ut och dansa!
Fullspäckat hela dagen, men är laddad till tusen inför ikväll :D
Ha en bra helg alla fina
<3

smart has the plans, stupied has the stories

Hemkommen från ett pass, helt slut i både kropp och själ. Dagen har varit toppen! Supersöta barn på dagiset, blev en favorit hos många. Synd bara att jag inte hinner jobba där imorgon. Klockan står på 05.00, börjar 05.30 på galaxen och blir där fram till lunch! Får se om jag hoppar in nån timme med barnen på eftermiddagen. Nu blir det en varm dusch, tv och sängen. Den är efterlängtad
sweet dreams





När jag kollar på bilden kan jag verkligen känna den dära känslan som man känner när man är utomlands, värmen, sanden mellan tårna och den svalkande duschen som man fick skölja bort all sand med. Villl utomlands nu, måste det vara så dyrt..

Godmorgon

Avslutade kvällen igår med film i Bullermyren med lite folk. Idag blir det jobb på dagis, möta upp Amanda, kupolen, solning och träning!
Have a nice day!

hahaha

hahah sitter hos Amanda och kollar på gamla bilder och hittar en del godingar :) och bilder som inte ens är mer än ett år gamla känns som flera år. Och kan säga att man förändrats en hel del också, haha. ¨



den här bilden är från i julas, när jag och Amanda var hemma från Göteborg och hälsade på! Blond och grejer


hundvakt

God förmiddag!
Sitter hemma hos mig med Amanda vid datorn bredvid och kex i sängen som för tillfälligt sover, hon är nog helt slut efter allt bus. Vi har precis lunchat, var förbi thaibutiken brevid dollarstore och köpte med oss kycklingspett och liis, gött!
Nu ska vi kika lite på resor, vi är sugna på att dra nu i november! :)
Ha en bra dag alla!

perfect holiday

Ännu en nykter helg. Men man kan såklart ha roligt utan alkohol, det bevisade iallafall jag och Amanda i lördags!
Igår blev det mys hela dagen. Tog en vända förbi kupolen sen mot kvällen kom Norell till mig sen drog vi och hämtade upp grabbarna och mot hemmakväll! Vi hyrde rec2, as läskig skräckfilm. Och jag som är världens mest lättskrämda person, blev faktiskt inte så rädd. Trodde jag skulle dö rent ut sagt, men efter ett tag lugnade man ner sig, haha!
Idag blir det att fixa lite saker och träffa Norris igen. Sola och en sväng förbi kupolen igen. Kvällen återstår att se :)

Stod tre fina blommor på mitt bord när jag kom hem i fredags, som grattis för körkoret från min söta bror och Rebecka. Tusen tack!

Lördag


Ska sticka iväg till Mickis nya etta strax och träffa Camilla och Jennie. Amanda kommer och hämtar mig snart :) blir att käka pizza och filmmys!

puss

I did it!

Jag gjorde de! :D klarade teorin och körningen! Körlappen är min ;) Så dagen har spenderats med Amanda. Tog en tripp till Falun för att hämta hem min älskling, Fjällrävenjackan, så nu behöver jag inte frysa i vinter. Ikväll blir det till Amanda H för att umgås. Hennes jobbarkompisar är där också. Blir nog jättetrevligt!
Nu blir det lite fixning sen kila!
Ha en bra helg alla!

Puss




jag och mina favoriter. Ikväll får jag träffa några utav dom.

<3

nu jävlar

jag kan
jag vill
jag ska

Torsdag

hallå!
Är helt slut efter att ha städat övervåningen, nu blir mamma och pappa glada! Nu ska jag ta en cykelttur till min Amanda! det var ett tag jag såg henne nu! En vecka, men ändå :P det känns så mycket längre när man är van vid att träffas varje dag typ.
Ha en bra dag på er :)
tänk att det snart är ett år sen vi stod där..  Tiden går fort när man har roligt!

work!

hej på er
ska hoppa in i duschen sen iväg på jobb! Moster ringde nyss från Galaxen och frågade om jag ville servera! Ser verkligen fram emot de, inte många som tycker är kul att gå till jobbet precis, men det var ett tag sen för mig nu. Så nu blir det snabba ryck.
Ha en bra dag alla!
puss

tired girl

Trött och slut efter dagens slit. Skulle till Eve på tjejkväll men min mage sade ifrån. Så det blir en kopp te i sängen med boken i högsta hugg! snart så..

Göteborg <3

Ligger i sängen och ska förska sova, men det går inte. Sitter och lyssnar på "Lillhagsspellistan"  och kollar på massa bilder från tiden i Göteborg.. Det gör ont i mig och se på alla bilder. För den tiden är så enormt saknad och om jag hade fått en önskan just nu så var att spola tillbaka tiden, tillbaka till de underbara året som jag fick uppleva med alla härliga människor. Jag kollar på mappen " Göteborg" varje dag och just ikväll kände jag hur det tog emot när jag såg dem.. Men man får helt enkelt blicka tillbaka på hur sjukt kul det har varit..



solbrända ben, pirr i magen inför första skoldagen, sol och underbara skolan som låg precis vid vattnet



alla galna fester tillsammans, mina tjejer på besök, trädgården



Galna kvällar/ nätter på vårat favoritställe Golden Days ..


Hemmafesterna som slog allt.. Här hade vi shotrace i Oskars rum



träffade mycket nya och härliga människor



Grillfesterna nere vid fotbollsplanen



studentkryssningen till Riga!



spontanfesten i Slottskogen





maskeradparty!



jag och min vän Ola



härliga sommardagar



mysiga fikastunder på Soho



haha dom galna köckslektionerna tillsammans


'
Öckerövecka, en av de bästa veckorna



praktik på svt, jag fick biljetter till på spåret! haha



Glassig dag ute på saltholmen


studentveckan, kvällarna nere vid brasan



Och till sist, den stora dagen - Studentdagen som fylldes med glädje och tårar. Har tusen bilder till men om jag skulle lägga upp dom skulle jag fått göra en egen kategori för de, haha. Nu ska jag föröska somna med ett leende på läpparna.




Se till att få det du gillar, annars blir du tvungen att gilla det du få

Nyss hemkommen från träning med mamma och Anette! Blev bas station idag, skönt att variera styrka och konidtion! Blir lugn kväll ikväll, tänkte om ja skulle träffa Amanda en sväng men känner att klockan har sprungit iväg. Så det blir en hemmakväll framför tv, kändes som evigheter!
Imorgon blir det ya med kim och kanske lunch med Rebecka :) rycktas om en tjejkväll också, toppen!
ha en bra kväll alla fina!

sunday

Godkväll! :)
Gårdagen var jättemysig hos Amanda Östbgerg med brudarna. Spelade kort och hade jättenmysigt.
Nu ligger jag i sängen hemma hos mr j. Har precis varit ute på en långprommenad och ska kika på lite tv och film strax :) imon väntas en heldag på ya.

Ha en bra kväll alla!

puss och kram


yesterday



kvällen spenderades med massa roliga spel!

för dig ska jag göra tusen gånger om

Hejsan!
Hoppas ni mår lika bra som jag i detta härliga väder! Jag har precis ätit en god frukost med mamma och Anton, som var på besök!  Tog en varm och skön dusch och nu ska ja göra mig klar för en road trip till Falun med mami. Ska kika på en vinterjacka men tror jag redan bestämt mig för vilken jag vill ha. Så det blir nog att beställa en brun fjällräven jacka som jag alltid gått och trånat efter! Mot kvällen ska vi brudar till Amanda Ö i Gustavs på lite mys-spa- & spelkväll! Trevligt, trevligt :)
Igår blev det lite ärenden på stan, sen lunch på Galaxen med Elin, eller mathörnan som de nu för tiden heter, haha. Tog en körvända med mamma för att handla lite mat och drog till Evelina på myskväll med Norell, Petronell och Therese. Idol och en vända förbi skrubben såg kvällen ut.
Nu lär jag göra mig klar.
Ha en fortsatt bra lördag!
Puss
Tilda






försökte oss på en höstbild bland löven men resultatet blev inte så bra med Amandas mobil ;D

I,m gonna smile, because I deserve to

Igår blev det som sagt en heldag med Elin! Superkul, det var på tok för längesen. Var hemma hos henne och fick massa ansiktsbehandlingar, lagade god mat och var ute och busade med Kex! Mot eftermiddagen drog vi till Atlantum och tränade. Åt god korvgryta hos mig och sen skjutsade hon förbi mig hos Norell där mina tjejor var!
Idag blev det körskolan med Kim! Lunchade med mamma och nu strax ska vi iväg på lite step! Efter de mys hos J!
Ha en bra eftermiddag alla!

Puss




bubbel

Hej!
Hade en supermysig kväll igår i Tällberg hos Jakob. Köpte pizza och lite snacks, kollade på Sverige- Holland och avslutade kvällen med att bubbla i Jakobs mysiga bubbelpool ute! Blev dock väldigt besvikna över matchen, Sverige vad håller ni på med?..
Idag blir det en heldag med Elin, ska få spabehandling av henne och bara ta det lugnt. Var längesen. Så nu lär jag rappa på och på med joggingskorna för en långprommenad till henne!
Ha en bra dag :)





Jakobs place!










just be yourself


you're amazing, just the way you are


Livet kan inte värderas utifrån det antal andetag vi tar. Viktigare är platser och ögonblick som får oss att tappa andan

Hej hopp!
Helgen har varit godi good! Blev lite förkrök hos Jennifer i stan med lite flickor som jag inte träffat på ett tag. Sen vidare till s2!
Idag har jag varit på körskolan med Tim och Kim, tog sällskap med dom till stan och drog förbi fetto tattoo och var sällskap till Rebecka som skulle tatuera sig, och resultatet blev jättebra! Så nu blev jag ännu mer sugen. Så snart är det nog dax för mig också! Imorgon blir det tidig uppstigning, har inte min tröttis bredvid mig som jag hade imorse. Så jag lär pallra mig till körskolan, har fått orde från Kim också, haha. Till kvällen blir det nog tacokväll hos Jakob i Tällberg! Det ser jag fram emot.
Nu blir det godnatt för mig :) sov så gott alla!

You look like a dying duck in a thunder storm

blev som sagt fika igår med cam och norran! Myspys. Blev en vända på stan efter de. Sen drog mandis på träning och Camilla drog med mig hem. Övningskörde och myste på kvällen till en film som jag hann se i 10 min sen slocknade jag.. haha typiskt mig. Ikväll ska jag över till camilla med mina lovers och kika idol! Älskar när det gått så långt som nu på idol. För då samlas vi alla i gänget och har kul :) wiie!
Nu känner jag doften av hembakad pizza från köket. Så ska göra mig klar, käka sen ta cykeln till byängesvägen!
Hej hopp!



fikabilder från igår
amandas söta bakelse!



jag tog en av mina favoritbullar och camilla bakad potatis!

the pain is gone

Godmorgon
Idag fick jag lite sovmorgon vilket var superskönt efter att gått upp innan 9 varje morgon, haha! Igår blev det körskolan sen friskis med mamma, fast jag drog till gymmet. Klippte mr J och tog det bara lugnt. Idag ska jag träffa Norell och Camilla på en fika, kanske en vända på kupolen också om Amanda är på :) ikväll vill jag träna igen, får se om det hinns med bara.
Nu är det dags för storstädning i mitt rum innan det är dags att dra sig in till stan igen!
Ha en bra dag alla fina!
Camilla, Amanda och Jag <3
En bild från Göteborg när tjejerna kom och hälsade på

sweet dreams

Hej på er!
har varit dålig på uppdatering nu igen. Har fullt upp om dagarna fast jag inte gör mycket mer än hänger på körskolan. Men det tar på krafterna, mer än vad man tror.
Helgen har varit super mysig iallafall, blev att hänga med J hela helgen, har bara varit vilket är jätteskönt ibland. Igår blev det körskolan och lunchade med Rebecka. Drog förbi feto tatoo och bokade tid till henne för tatuering. Blev själv väldigt sugen så vi får se om jag kanske kan kolla med tider på måndag, då hon ska tatuera sig. På eftermiddagen träffade jag Amanda, tog en "jackvända", hittade själv inget men Amanda fick med sig en jättefin vinterjacka hem :) Morgondagen blir körskolan sen hitta på nått med nån av tjejerna! Var ett tag sen nu igen..
Ha en bra kväll! Nu blir det sängen och lite läsning.
Puss

if you ever try, you never now

Drar på styrketräning med mamma, skriver mer later! ;)
Puss



RSS 2.0