Sweet Saturday

God morgon på er
Det blev en av lägenheterna för oss, eller för Tom ska man väl säga. Fast jag kommer nog att bo där mer än han tror jag ;D hihi. Nu väntas bara flytten för han. Jag får därimot vänta till februari, då ja kommer hem från båten. Fast kommer nog inte kunna vänta, så lite grejer kommer jag nog ta dit och börja inreda lite!  
Igår var tjocka släkten här på lite kalajs. Fick mycket fint och bra att ha saker tills man flyttar hemifrån. Drog sedan vidare till stan och kollade på längenheten och svängde även förbi hos Petronella för lite snack om ikväll. Och idag blir det att ladda inför krogen med brudarna! Nu väntas en rolig och lång kväll!  
Ha en bra dag/kväll! 



        Bilder från gårdagen. Blev dock inte några alls eftersom jag glömde av att ta. Men men

                                
                                 Elias och Tom som busar som vanligt

                              
                               Kusiner vitaminer
                               
                              



Yesterday

Igår blev de träna och en fika med Emilie. Sen drog vi och Tom till falun för att kolla på Bar, koffes teater. Riktigt bra faktiskt:)
Nu är det dags att dra ut och springa, göra sig iordning och fixa allt tills släkten kommer och firar mig:)

Och lycka till älskling med lägenheten, hoppas de är fina och att du kan välja själv vilken som är snyggast ;) utan mig, hihi.

Hörs senare.  Tjao!


                                                  




Onsdag

Helgen var super! :D kunde nog inte blivit så mycket bättre. Trevliga vänner och roligt på krogen! Repris blir på lördag!


Idag blev det jobbet sen gick jag och Amanda på stan medans jag väntade in Camilla. Sen blev det en liten myskväll hos fröken löken. Jenny kom förbi en sväng också. Ska få de sista bilderna av Camilla nu sen dra till babe och ta en varm och skön dusch. Har fruist i två dagar nu, bara jag inte blir sjuk.. 

LÖRDAG
























'












































Krogen!

Nu blire partyyyy! :D

Talk to you later!
pusss

Min dag idag! :D

Först och främst vill jag tacka alla söta för de som ringt och smsat mig på min födelsedag idag! :)
Och ni som undrar hur det känns, så är det inget speciellt alls, mer 'än att man är ett år närmare systemet och att man kan gå på krogen, men det räcker ju de för det är ju de man längtat till! Så det känns så skönt att man äntligen är 18, för jädrar vad jag har väntat!

Annars idag har jag och Rebecka setat på körskolan och pluggat lite, sen drog jag förbi svea och solade och mötte sedan upp mamma på stan. Åkte och handlade till smörgåstårtan och nu ligger jag i sängen med älskling  som redan sover, tror jag. Så ska ta och krypa ner under täcket med han nu. Tidigt uppstigning imon. Godnatt på er! 

 
                                                             
                                             


                                


På tåget..

Nu sitter jag på tåget med Frida påväg hem till Borlänge, igen. Har ca en timme kvar och befinner mig i Kopparberg just nu, haha. Och snart får jag träffa min älskling som står och möter upp mig på tåget: ) sen alla mina flickor också. Får se om jag hinner träffa dom ikväll.

Imon blir det 50 års fest med släkten! Min morbror blir 50 år och slår till på storkalas! Ska bli riktigt kul att få träffa alla :)
Nu ska jag äta min goda sallad som jag gjorde på Tableun.

/ puss Tilda  (:  




                                                                                                                                                                                              

Hoppas jag får träffa den här skitungen imon! :)

:)

hej på er!
Har precis ätit med Tomas och Tim. Sitter inne på rummet nu med en hårfärg i huvää. Frida kom nyss in och gjorde mig sällskap:) trevligt! Det är en del prat om min 18 års fest, hasr en del planer. Ska bli så sjukt kul! Tänk lilla jag, lilla jag ska få på krogen! och den här gången kommer jag att komma in på riktigt. Zaida kanske följer med hem och firar mig också, längtar! :D
Helgen var nice, lördagen var jag som sagt på spårets inspelning och satt i publiken med Frida. Det var en kul grej! Programledaren var Kristian Look och Fredrik Lindström :) och vilka stjärnor, de spexade och skojjade med oss i publiken hela tiden. Och bandet som spelade var Håkan Hellströms turneband, så Frida som är ett stort fan av Håkan blev ju inte lite glad när hon både fick se dom och välja en låt som dom skulle spela, hahah.

 Slänger in lite bilder efter inlägget. Nu är färgen ur håret och det är dags för sängen.
Puss tja



  











Hade visst inte fått fler bilder så de kommer mer sen





.





                              
                     

                       Min kärlek


                            


                               







Freeedag!

Hela veckan har gått i raketfart! Här lever jag iallafall livet i göteborg med mina underbara vänner. Dock är vi bara några få kvar och saknar faktiskt alla här hemma, men mysigt har vi. Har varit inne och kollat på bl.a. Carros, Malins och Annas blogg och de verkar ha det bra ute på sina båtar, så det känns kul! Blir att längta ännu mer tills jag mönstrar på. Och nu är det bara en vecka kvar på min praktik här på land (svt) sen blir jag hemma i ca 7 veckor och jobbar lite, firar min födelsedag med mina underbara vänner och pojkvän, firar jul osv. Sen 1 januari mönstrar jag på båten. Ser faktiskt fram emot det! :) ska bli grymt 

Imon blir det stan och shoppa lite till min födelsedag. Sen vidare till svt och kolla på spåret :) blev tiden imon. Hade verkligen tur att vi fick två biljetter. Alla var slutsålda men det var två som hade avbokat precis. Så då fick jag ta dom! Jättesnällt av min handledare Stefan. Nej nu tror jag att det blir godnatt. Ska ringa älskling som jag saknar ihjäl mig på. Hoppas ni haft en bra dag i regnrusket! 
Take care
Kram Tilda






                     


Snö

Första snön kom idag i Göteborg! Medans mamma och pappa befinner sig i solen på Gran Canaria och njuter i värmen. Inte rättvist! Praktiken idag har iaf gått bra. Och har blivit tillfrågad om jag ville sitta med i publiken till På spåret programmet :) Så på lördag, söndag eller måndag kanske ni ser mig på tv ;D och förmodligen Zaida också som ville med. Men ni får nog se programet lite senare eftersom det bara är inspelning nu. Yeeeah 
Ikväll blir det lite plugg och kanske en film med tjejerna
hejhej 




                      

God Middag

God Middag..
Glömde ju såklart skriva lite grejjer som jag gjorde i veckan i Borlänge, men man kan inte skriva med allting. I lördags på dagen drog jag och tränade, mötte upp Camilla vid maserhallen och kollade på Hugges innebandy cup. Och såklart vann dom allting! Kommer själv ihåg när man spelade och vann. Blev en aning sugen på att spela igen.  Mot kvällen åkte jag till Sandra med Mandy, Eve,Jennie, Amanda N, och Therese. Det blev att säga hejdå till Amanda som drog till Stockholm i Söndags för påmönstring. Har inte hört nått än, men jag hoppas hon har det bra! :)
Träning, duschen, pluggning och sova står på schemat nu!
Puss tja 




                                                    LÖRDAGSBILDERNA


                                                              
                                           
                                          
      












































Svt

Första praktikdagen idag på Svt, gick jättebra och verkade hur kul som hellst! Riktitgt fint ställe med utsikt från köket ut till havet! Fick till och med träffa lite kända personer eftersom vi lagar mat åt perssonalen på Svt, samt de som är där på besök. Så får se hur många man hinner se innan mina två veckor är över! ;P
Drog senare till gymet med Frida och svettades lite. Nu ska jag för en gångs skull lägga mig i skaplig tid. Men först ringa min lilla skrutt.
Natti



RSS 2.0